Uitzending
Jinek - 11-4-2019

11-4-2019

Jinek

1298 x bekeken | 0 reacties
6
Een gesprek over de gevolgen van sociale media: wat zijn de lasten én de lusten? Dankzij sociale media heeft iedereen een stem gekregen. Positief en negatief. Vanavond een gesprek over de lasten én de lusten van de sociale media. Hoe heeft het ons leven veranderd? En belangrijker nog: wat zijn de gevolgen voor bijvoorbeeld de politiek en de traditionele media? We bespreken het met Wouter van Noort (techjournalist NRC), Diana Matroos (presentator Buitenhof), Michiel Vos (VS-correspondent) en Danny Makkelie (scheidsrechter betaald voetbal).

Beau van Erven Dorens en Sven Sauvé over hun nieuwe succesformule voor RTL. Beau van Erven Dorens wordt de nieuwe talkshow host van RTL op de late avond. Hij is vanavond samen met Sven Sauvé (CEO bij RTL Nederland) te gast bij Jinek. Wat wordt hun succesformule?

In deze uitzending van Jinek waren Beau van Erven Dorens, Diana Matroos en Michiel Vos te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op donderdag 11 april door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie