Uitzending
Jinek - 9-7-2019

9-7-2019

Jinek

2385 x bekeken | 0 reacties
6
Rob Pieters en Arno Deege zijn de 'Helden van het Máxima'. Een paar jaar geleden is het Prinses Máxima Centrum opgericht voor alle kinderen die worden getroffen door kanker. Het nieuwe AVROTROS-programma 'Helden van Het Máxima' geeft een unieke kijk achter de schermen van dit kinderziekenhuis. Een jaar lang werden de werknemers van het centrum gevolgd. Zij staan dag en nacht paraat en kunnen het verschil maken tussen leven en dood. Directeur Rob Pieters en verpleegkundige Arno Deege schuiven aan om over hun bijzondere werk te vertellen.

Minister Wopke Hoekstra maakt halverwege de regeerperiode de balans op. Met een economie die op volle toeren draait en akkoorden over pensioen en klimaat op zak, staat het kabinet er beter voor dan de hoofdrolspelers zelf ooit voor mogelijk hielden. Maar hoewel het geld bij de grote bedrijven tegen de plinten klotst, landt de economische groei bij de gewone burger nog altijd niet in de portemonnee. Halverwege de regeerperiode maken we de balans op met minister van Financiën Wopke Hoekstra.

Marcella Mesker en John van Lottum over de ondergang van Boris Becker. Tot en met donderdag kun je bieden op de spullen van tennisfenomeen Boris Becker. Rackets, bekers, T-shirts, medailles en horloges: werkelijk waar alles wordt geveild. In rap tempo heeft hij zijn vermogen van 170 miljoen er doorheen gejaagd. De val is groot voor de ooit zo legendarische Boris Becker. Op 17-jarige leeftijd werd hij de jongste Wimbledon-winnaar ooit.

De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op dinsdag 9 juli door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie