Uitzending
Hoe Word Ik Gelukkig - Zweven - Voorjaar 2010 aflevering 3

Zweven - Voorjaar 2010 aflevering 3

Hoe Word Ik Gelukkig

22-2-2010

| 3296 x bekeken | 0 reacties
7
Lieve spirituele ik! Prinses Irene was niet gek. Er zijn werkelijk honderden cursussen die je geluk kunnen brengen. Met of zonder boom! Ik probeer te communiceren met bomen ťn met ís werelds grootste goeroe Deepak Chopra. Zweefvriendin Susan Smit vertelt me over haar eigen geluk en geeft me de tip geluk te zoeken in mijn vorige levens. Om er achter te komen in welk leven ik echt Łber-gelukkig was, bezoek ik een reÔncarnatietherapeut.

TIPS:
Health Coach Janneke Koeman heeft een vernieuwde visie op de aanpak van overgewicht. Volgens haar gaat gewicht verliezen verder dan alleen voedingsadvies. Haar visie is gericht op drie peilers: voeding, pscyche en beweging. Janneke coacht haar cliŽnten door middel van een online weegschaal. Deze weegschaal stuurt alle meetresultaten online naar jou en je Healthcoach. De Healtcoach kan op deze manier een professioneel advies geven om je te helpen op een gezonde manier af te vallen. Naast een goed dieet is het belangrijk om het bereikte streefgewicht te behouden. Hierin is Janneke een coach voor haar cliŽnten bij het aanpassen van hun leefstijl. De basisregels zijn het beperken van de toegevoegde suikers, voldoende rust en meer bewegen.

Deze uitzending van het programma Hoe Word Ik Gelukkig met de titel Zweven - Voorjaar 2010 aflevering 3 is uitgezonden op maandag 22 februari. Te gast waren Carice van Houten en Paulien Huizinga. De presentatie was in handen van Bridget Maasland en Susan Smit.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie