Uitzending
Hoe Word Ik Gelukkig - De Gelukkige Huisvrouw

De Gelukkige Huisvrouw

Hoe Word Ik Gelukkig

8-2-2010

| 5108 x bekeken | 0 reacties
6
Dit ben ik, Bridget. Mega-succesvolle A-ster. Alles heb ik: een kind, een huis, een auto en een man. En bakken vol talent. Happy now? Nee dus. Dit kan toch niet alles zijn? Ik wil ook – écht – gelukkig worden.
“Lieve ik, mijn leven is veranderd. Een gelukkige huisvrouw als stralend middelpunt van een gelukkig gezin! That’s me! Sinds ik een kind heb ben ik een ander mens geworden. Zachter. En dankzij mijn health coach ook 30 kilo lichter… Dit is de nieuwe ik: ik zuig, ik bak, ik straal. En ik doe allemaal gelukkige huisvrouwen dingen: borrelen met Amanda Krabbé, koken met Paulien Huizinga, en ik krijg tips van gelukkige huisvrouw Carice van Houten…Mijn tuin in Amsterdam Zuid begint met nu echt te benauwen. Wat ik nodig heb is ruimte. Ik ga het proberen in Drenthe.

TIPS: Health Coach Janneke Koeman heeft een vernieuwde visie op de aanpak van overgewicht. Volgens haar gaat gewicht verliezen verder dan alleen voedingsadvies. Haar visie is gericht op drie peilers: voeding, pscyche en beweging. Janneke coacht haar cliënten door middel van een online weegschaal. Deze weegschaal stuurt alle meetresultaten online naar jou en je Healthcoach. De Healtcoach kan op deze manier een professioneel advies geven om je te helpen op een gezonde manier af te vallen. Naast een goed dieet is het belangrijk om het bereikte streefgewicht te behouden. Hierin is Janneke een coach voor haar cliënten bij het aanpassen van hun leefstijl. De basisregels zijn het beperken van de toegevoegde suikers, voldoende rust en meer bewegen.

Deze uitzending van het programma Hoe Word Ik Gelukkig met de titel De Gelukkige Huisvrouw is uitgezonden op maandag 8 februari. Te gast waren Carice van Houten en Paulien Huizinga. De presentatie was in handen van Bridget Maasland.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie