Uitzending
Hoe Word Ik Gelukkig - Seks

Seks

Hoe Word Ik Gelukkig

15-2-2010

| 5286 x bekeken | 0 reacties
5
Lieve ik, het is tijd dat m’n innerlijke stoeipoes weer wakker wordt. De tijd van borstvoeding en kolven is voorbij, ik stort me in de wereld van seksspeeltjes en erotische beurzen. Lingeriegoeroe Marlies Dekkers kan me vast op weg helpen. Ik ga naar een erotisch thuisfeestje, ik ontmoet dé pornoster van Nederland op de Kamasutrabeurs en voor de nodige diepgang moet ik echt weten of tantra iets voor mij is. Maar spannender nog: Ik ga op zoek naar een tweede liefde. Want wat is een gelukkige vrouw zonder minnaar…?

TIPS:
Nodig al je vriendinnen bij je thuis uit voor een supergezellige, ontspannende, spannende en een heel klein beetje ondeugende avond waarover nog lang nagepraat, nagenoten en nagelachen wordt. Een van de gezellige consulentes maakt jullie wegwijs met o.a. de allernieuwste erotische speeltjes en gadgets! Een Ladies Night Homeparty is echter meer dan alleen verkoop. Het is een uniek concept voor een superleuke avond met vriendinnen. Niet voor niets horen we er ook echt bij wanneer groepjes vriendinnen er een terugkerend avondje van maken.

Deze uitzending van het programma Hoe Word Ik Gelukkig met de titel Seks is uitgezonden op maandag 15 februari. Te gast waren Carice van Houten, Paulien Huizinga en Marlies Dekkers. De presentatie was in handen van Bridget Maasland.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie