Uitzending
Hoe Word Ik Gelukkig - Wie Goed Doet... - Voorjaar 2010 aflevering 4

Wie Goed Doet... - Voorjaar 2010 aflevering 4

Hoe Word Ik Gelukkig

1-3-2010

| 2002 x bekeken | 0 reacties
7
“Lieve ik, maak de mensen blij, dan zul je echt gelukkig zijn! Als je iets weggeeft krijg je hetzelfde goede gevoel als wanneer je een beloning krijgt. Daarom stralen al die mensen zo op die charity-dinners! Ik wil ook een helper’s high ervaren.

Ik ga me inzetten voor Nationaal Fonds Kinderhulp! Ik heb een brief en tekening gekregen van Daphne, ze woont in een tehuis en heeft daardoor weinig leuke momenten met haar zusjes, waaronder haar tweelingzusje, die nog thuis wonen.
Ze hebben geen geld om elkaar op te zoeken of leuke dingen te doen. Dat kan toch niet! Ik moet zorgen dat er geld op de plank komt, ik schakel hulp-Bridgets in om donateurs te gaan werven en ga collecteren bij de rich & famous.
Voor maar 3 euro per maand word je ook donateur, kijk op www.kinderhulp.nl
Eindelijk! Ik ben een chick met een missie!

TIPS: Maar liefst 1 op de 20 kinderen in Nederland krijgt te maken met jeugdzorg. Soms zijn de problemen zo groot dat zij in een pleeggezin of tehuis terechtkomen. Hier wordt zo goed mogelijk voor hen gezorgd. Maar geld voor leuke dingen is er lang niet altijd. Gelukkig kunnen jeugdzorgorganisaties aankloppen bij Nationaal Fonds Kinderhulp. Vakantie, computeren, een dagje dierentuin, sporten of Sinterklaas. Voor de meeste kinderen in Nederland is het allemaal heel gewoon. Maar niet voor kinderen in de jeugdzorg. Terwijl het juist voor hen zo belangrijk is. Het Nationaal Fonds Kinderhulp zet zich al 50 jaar in om ook kinderen in de jeugdzorg te laten delen in “een beetje gewoon geluk”.

In deze uitzending van Hoe Word Ik Gelukkig waren Carice van Houten en Paulien Huizinga te gast. De presentatie was in handen van Bridget Maasland. Deze uitzending van het programma Hoe Word Ik Gelukkig met de titel Wie Goed Doet... - Voorjaar 2010 aflevering 4 werd uitgezonden op maandag 1 maart.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie