Uitzending
Hoe Word Ik Gelukkig - De Eeuwige Jeugd

De Eeuwige Jeugd

Hoe Word Ik Gelukkig

22-3-2010

| 3048 x bekeken | 0 reacties
6
Lieve ik, vroeger was alles beter, vooral mijn figuur. Ik wil weer de strakke raveteef worden die ik vroeger was! Ik ontmoet een cryonist die zich laat invriezen, om nooit meer te hoeven sterven en ik laat mezelf een paar nieuwe wenkbrauwen aanmeten. Maar stralende schoonheid komt toch van binnen: ik stort me op gezond eten, hoelahoepen, en op Rob de NijsÖ

TIPS
Health Coach Janneke Koeman heeft een vernieuwde visie op de aanpak van overgewicht. Volgens haar gaat gewicht verliezen verder dan alleen voedingsadvies. Haar visie is gericht op drie peilers: voeding, pscyche en beweging. Janneke coacht haar cliŽnten door middel van een online weegschaal. Deze weegschaal stuurt alle meetresultaten online naar jou en je Healthcoach. De Healtcoach kan op deze manier een professioneel advies geven om je te helpen op een gezonde manier af te vallen.

Naast een goed dieet is het belangrijk om het bereikte streefgewicht te behouden. Hierin is Janneke een coach voor haar cliŽnten bij het aanpassen van hun leefstijl. De basisregels zijn het beperken van de toegevoegde suikers, voldoende rust en meer bewegen.

Hair Science Institute is een instituut voor geavanceerde haartransplantatie en -vermeerdering met klinieken en consultancies in diverse landen. De geheel pijnloze techniek bestaat uit het weghalen van een deel van het haarzakje uit het donorgebied (een bepaald gebied op het achterhoofd) en het terugplaatsen naar waar haargroei gewenst is. De wondjes zijn zo minuscuul dat ze binnen twee dagen volledig genezen zijn. Het grote voordeel van deze HaarStamcel Transplantatieģ is dat de haargroei in het donorgebied vrijwel geheel behouden blijft. De behandeling is bij uitstek geschikt voor behandelingen in het gelaat, zoals wenkbrauwen en baard- en snorhaar.

De tijd dat cosmetische chirurgie alleen voor een kleine groep was weggelegd is gelukkig voorbij. De Bergman Kliniek biedt een breed scala betaalbare behandelingen. Deze worden altijd uitgevoerd door ervaren professionals: in Nederland BIG geregistreerde plastisch chirurgen of gespecialiseerde artsen met een grote staat van dienst in de cosmetische chirurgie. Bij de Bergman Kliniek staat de cliŽnt centraal en is heel veel mogelijk. Van rimpelbehandelingen met injectables, gezichtspeelings, cellulitisbehandelingen tot complexe ingrepen.

Hoopdance is een erg leuke en hippe dansvorm waarbij gebruik gemaakt wordt van grote hoepels om mooie bewegingen te vergroten en het lichaam te versterken.
Marjan Ippel is foodtrendwatcher-streepje-culinair journalist. Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van eten kijk dan op www.talkinfood.nl

Bij restaurant As gaat hem om eten in zijn meest pure vorm. Op een respectvolle manier laten zij zien dat het een sterft om het ander te laten leven. De varkens en kippen scharrelen gezellig langs het raam!

Deze uitzending van het programma Hoe Word Ik Gelukkig met de titel De Eeuwige Jeugd is uitgezonden op maandag 22 maart. Te gast waren Carice van Houten, Paulien Huizinga en Rob de Nijs. De presentatie was in handen van Bridget Maasland.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie