Uitzending
Het Hoogste Woord - Lucille Werner

Lucille Werner

Het Hoogste Woord

25-12-2007

| 874 x bekeken | 0 reacties
7
4-delige serie portretten van bekende en boeiende Nederlanders, waarin zij drie teksten uit de Bijbel voorgelegd krijgen. Teksten die inspireren, confronteren, irriteren of herinneringen oproepen. Vier portretten van bekende Nederlanders die zich als ambassadeur inzetten voor een goed doel. Lucille Werner is presentatrice van tv-programma's, waaronder Lingo. Tevens is zij oprichter van de Lucille Werner Foundation, een stichting die een bijdrage wil leveren aan een samenleving die open staat voor mensen met een handicap. In Het hoogste woord vertelt ze waar ze de kracht en de positieve levensinstelling vandaan heeft en hoe die haar hebben geholpen de tegenslagen in haar leven te overwinnen.

Presentatie: Klaas Drupsteen.

Deze uitzending van het programma Het Hoogste Woord met de titel Lucille Werner is uitgezonden op dinsdag 25 december door de NCRV. Te gast was Lucille Werner. De presentatie was in handen van Klaas Drupsteen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee