Uitzending
Het Hoogste Woord - Antonie Kamerling

Antonie Kamerling

Het Hoogste Woord

26-12-2007

| 1789 x bekeken | 0 reacties
6
4-delige serie portretten van bekende en boeiende Nederlanders, waarin zij drie teksten uit de Bijbel voorgelegd krijgen. Teksten die inspireren, confronteren, irriteren of herinneringen oproepen. Vier portretten van bekende Nederlanders die zich als ambassadeur inzetten voor een goed doel. Antonie Kamerling werd bekend als Peter Kelder in Goede tijden, slechte tijden en inmiddels heeft Kamerling in vele films en series gespeeld. Daarnaast is Antonie ambassadeur van Stichting Voedselbank Nederland. In Het hoogste woord vertelt hij waarom dit voor hem belangrijk is, maar vertelt ook over hartstocht, onzekerheid en de oneindige drang om dichter bij zichzelf te komen.

Presentatie: Klaas Drupsteen.

Deze uitzending van het programma Het Hoogste Woord met de titel Antonie Kamerling is uitgezonden op woensdag 26 december door de NCRV. Te gast was Antonie Kamerling. De presentatie was in handen van Klaas Drupsteen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee