Uitzending
Het Hoogste Woord - Jaap Jongbloed

Jaap Jongbloed

Het Hoogste Woord

27-12-2007

| 885 x bekeken | 0 reacties
6
4-delige serie portretten van bekende en boeiende Nederlanders, waarin zij drie teksten uit de Bijbel voorgelegd krijgen. Teksten die inspireren, confronteren, irriteren of herinneringen oproepen. Vier portretten van bekende Nederlanders die zich als ambassadeur inzetten voor een goed doel. Jaap Jongbloed werkt al ruim 25 jaar bij de TROS, onder andere als presentator. Hij is tevens ambassadeur van het Liliane Fonds en bezoekt samen met Klaas Drupsteen projecten van het Liliane Fonds in Ecuador. Hij vertelt over de noodzaak om gehandicapte kinderen in de Derde Wereld te helpen, maar hij zal ook vertellen over belangrijke andere zaken in zijn leven. Over zijn liefde voor het televisiewerk, zijn rechtvaardigheidsgevoel, zijn betrokkenheid bij zijn gasten, bijvoorbeeld in Vermist, en over zijn hang naar sensatie.

Presentatie: Klaas Drupsteen.

Deze uitzending van het programma Het Hoogste Woord met de titel Jaap Jongbloed is uitgezonden op donderdag 27 december door de NCRV en de TROS. Te gast was Jaap Jongbloed. De presentatie was in handen van Klaas Drupsteen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee