Uitzending
Hart van Nederland - 26-3-2024

26-3-2024

Hart van Nederland

456 x bekeken | 0 reacties
6
Bekijk direct de belangrijkste fragmenten:
CBS: ouderen leven meer 'klimaatbewust' dan jongeren, vliegen ook een stuk minder
Ouderen vinden vaker dan jongeren van zichzelf dat ze 'klimaatbewust' leven, meldt het CBS. Qua vlieggedrag lijkt die inschatting te kloppen: jongvolwassenen vliegen volgens het statistiekbureau een stuk vaker dan ouderen. Ze ervaren daar ook minder vaak schaamte over dan 65-plussers.

Zon en wolken wisselen elkaar af op druilerige woensdag
Na een aantal dagen waarbij de zon zich regelmatig liet zien, neemt woensdag de bewolking toe. Ook kunnen we in delen van het land wat lichte regen verwachten. Dat meldt meteoroloog Jordi Huirne.

Rutte wil band met AziŽ versterken, mocht hij NAVO-topman worden
Rutte brengt een bezoek aan China. Beeld: ANP.Rutte brengt een bezoek aan China. Beeld: ANP.

Als Mark Rutte de nieuwe secretaris-generaal van de NAVO wordt, wil hij zich inzetten om de band met AziŽ te versterken. Dat zei de demissionair premier dinsdag tijdens een bezoek aan China, waar hij in gesprek ging met studenten van de Peking Universiteit.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op dinsdag 26 maart door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie