Uitzending
Hart van Nederland - 23-3-2024

23-3-2024

Hart van Nederland

518 x bekeken | 0 reacties
6
Verdachte steekpartij verschanst zich urenlang in woning
Een verdachte van een steekpartij in het Limburgse Geleen is zaterdagavond aangehouden, nadat hij urenlang in een woning verschanst had gezeten. Binnen had hij volgens de politie "flinke vernielingen" aangericht. Ook was op den duur een gaslucht te ruiken.

Bloemen bij Russische ambassade om slachtoffers concertzaal
Bij de Russische ambassade in Den Haag zijn bloemen neergelegd voor de slachtoffers van de terroristische aanslag in Moskou. Ook zijn er knuffels en kaarsen neergezet en schriftelijke boodschappen achtergelaten. De Russische vlag bij het gebouw hangt halfstok.

Vrouw bekogelt politie met lachgascilinders tijdens achtervolging
Een 30-jarige vrouw ging er zaterdagavond vandoor toen agenten haar wilden controleren op mogelijk lachgasgebruik. Er volgde een heftige achtervolging waarbij de vrouw met 180 kilometer per uur over de snelweg scheurde en tegelijkertijd lachgascilinders uit het raam gooide richting de agenten. De vrouw is opgepakt voor poging doodslag.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op zaterdag 23 maart door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie