Uitzending
Hart van Nederland - 25-3-2024

25-3-2024

Hart van Nederland

478 x bekeken | 0 reacties
6
Rob de Nijs voor het eerst in zijn leven in top 10 uitvaartmuziek
Zanger Rob de Nijs gaat al heel wat jaren mee maar nog nooit stond een nummer van hem in de uitvaart top 10. Het lied Zo zal het zijn is dit jaar als nieuwkomer te vinden in de jaarlijkse top 10 van meest gedraaide nummers op uitvaarten.

'Vlees verdwijnt steeds meer uit recepten op verpakkingen', Wakker Dier verheugd
Dierenwelzijnsorganisatie Wakker Dier ziet tot haar vreugde dat steeds meer merken recepten op verpakkingen zetten waarin geen vlees bij de ingrediŽnten staat. "Deze merken inspireren de consument en laten zien dat je niet elke dag ouderwets met vlees hoeft te koken", zegt Wakker Dier.

Veel schade door plofkraak op station Amsterdam-Zuid
Door een plofkraak op station Amsterdam-Zuid is het treinverkeer van en naar het station gedurende een groot deel van de ochtendspits verstoord. In de vroege ochtend mochten treinen op last van de politie helemaal niet op het station stoppen. Iets voor 07.30 uur was het politieonderzoek naar de plofkraak afgerond en kon het treinverkeer weer worden opgestart.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op maandag 25 maart door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie