Uitzending
Hart van Nederland - 22-3-2024

22-3-2024

Hart van Nederland

414 x bekeken | 0 reacties
6
'Ambulances Overijssel onbereikbaar, kans op fatale gevolgen'
Als je in Overijssel het noodnummer belt, is het nog maar de vraag of er hulp komt. Ambulances en traumahelikopters zijn namelijk regelmatig niet bereikbaar, meldt het AD. Dat komt door een falend communicatiesysteem.

Gure dag vol 'maartse buien': onweer, hagel, en flinke windvlagen
In de ochtend is het nog droog en zonnig, maar dat duurt niet lang meer. Meteoroloog Jordi Huirne vertelt dat we zaterdag te maken krijgen met 'maartse buien' met hagel, onweer en flinke windvlagen. De temperatuur komt daarnaast sinds lange tijd niet meer boven de 10 graden uit.

Tienduizenden mensen steken handen uit de mouwen om jouw afval op te ruimen
Tienduizenden vrijwilligers gaan zaterdag de straat op om zwerfafval op te ruimen tijdens de 22e editie van de Landelijke Opschoondag. In totaal staan er 2525 schoonmaakacties gepland, verspreid over heel Nederland.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op vrijdag 22 maart door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie