Uitzending
Hart van Nederland - 24-3-2024

24-3-2024

Hart van Nederland

563 x bekeken | 0 reacties
6
NVWA grijpt in tegen fokker naaktkatten: 'Ongezonde dieren'
Voor het eerst heeft de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) een officiŽle waarschuwing uitgedeeld aan een fokker van naaktkatten, ook bekend als sphynxen. Deze primeur volgt op een klacht van de dierenrechtenorganisatie Dier&Recht.

Flink ruimte voor zon vandaag, maar daarna weer wisselvalliger
Na een herfstachtig weekend, lijkt het maandag beter weer te worden. Het blijft droog en er is best wat ruimte voor zon, meldt meteoroloog Robert de Vries.

Vrienden en collega's: rapper Def Rhymz (53), bekend van hit Schudden, overleden
Verscheidene collega-rappers hebben zondagavond op Instagram het nieuws gedeeld dat rapper Def Rhymz op 53-jarige leeftijd is overleden. Dennis Bouman, de echte naam van Rhymz, vertelde eind vorig jaar voor het eerst over zijn hartproblemen. Zijn dood is niet bevestigd door zijn management.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op zondag 24 maart door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie