Uitzending
Hallo Nederland - 17-1-2018

17-1-2018

Hallo Nederland

454 x bekeken | 0 reacties
5
Het aantal huishoudens dat langdurig in armoede leeft is verder toegenomen, zegt het CBS. Langdurig in armoede betekent dat iemand al vier jaar of langer een inkomen heeft onder de lage-inkomensgrens. De stad Groningen wonen de meeste mensen die langdurig onder de armoedegrens leven. Dat de armoede in de stad groot is merkt het team van Sietze’s Hulpexpress iedere dag.

Verder: ouderdom komt met gebreken. En dat merken we in bed. Uit onderzoek van ons blijkt dat meer dan de helft van de 50-plussers nooit meer seks heeft. Het goede nieuws is dat lang niet iedereen met een uitgeblust seksleven dit ook een probleem vindt. Sterker nog: het grootste deel van diezelfde 50-plussers is tevreden over zijn of haar seksleven, zelfs als dit dus niet of nauwelijks meer bestaat.

En na een recordomzet van twee miljard tulpen in 2017, is de tulpenbranche heel optimistisch over de omzet van dit jaar. Ze verwachten nog meer tulpen te verkopen. Komende zaterdag is de start van het tulpenseizoen met voor de zevende keer een grote tulpentuin met 200.000 tulpen op de Dam in Amsterdam. De kwekers zijn nu hard aan het werk om de tulpen voor die actie gereed te hebben.

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Jeroen Latijnhouwers en Mascha de Rooij. Deze uitzending van het programma Hallo Nederland werd uitgezonden op woensdag 17 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!