Uitzending
Hallo Nederland - 19-1-2018

19-1-2018

Hallo Nederland

436 x bekeken | 0 reacties
7
Voor veel mensen is het een bekend probleem: ben je aan het winkelen en uit het niets moet je naar de wc. Het is dan te hopen dat je op tijd een openbaar toilet vindt. Wij legden ons MAX Opinie Panel de volgende stelling voor: Er zijn te weinig openbare toiletten in Nederland. Ruim 95% was het eens met deze stelling.

Verder: kunst is steeds vaker te zien buiten het museum. Gewoon op straat bijvoorbeeld zoals bij het filmmuseum Eye in Amsterdam. Daar strijden vijf videokunstenaars van over de hele wereld om wie de mooiste 3D-projectie heeft gemaakt op het gebouw. De wereldberoemde Nederlandse mediakunstenaar Geert Mul trapt het bijzondere project af.

En elk kind wil lekker met andere kinderen kunnen sporten en ravotten. Voor kinderen met een bepaalde stoornis, zoals bijvoorbeeld autisme of ADHD, is dat normaal gesproken niet mogelijk. Zij voelen zich vaak niet op hun plek bij een gewone sportclub. In Eindhoven is er voor deze kinderen een speciaal voetbalteam waar ze elke woensdag kunnen trainen.

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Jeroen Latijnhouwers en Mascha de Rooij. Deze uitzending van het programma Hallo Nederland werd uitgezonden op vrijdag 19 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie