Uitzending
Hallo Nederland - 11-1-2018

11-1-2018

Hallo Nederland

454 x bekeken | 0 reacties
6
De Telefoongids verschijnt dit jaar voor de allerlaatste keer in papieren vorm. Volgens de uitgever wordt er tegenwoordig vooral online gezocht naar telefoonnummers. Slechts 2 procent van de Nederlanders gebruikt de papieren variante van De Telefoongids En dat is te weinig om ze te blijven verspreiden.

Verder: 1 februari is de watersnoodramp alweer 65 jaar geleden. De Heemkundige Kring Fijnaart en Heijningen vindt het tijd dat alle slachtoffers uit hun gemeente een gezicht krijgen. Daarom zijn ze op zoek naar foto's van de slachtoffers van die ramp.

En bladerdeeg, mascarpone en suiker: ingrediënten die niet kunnen ontbreken tijdens een patisseriewedstrijd. In Amsterdam streden acht teams van meester patissiers en leerlingen om de kampioenstitel. We mochten meekijken over de schouders van het enige vrouwelijke duo dat de bakstrijd aan ging.

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Jeroen Latijnhouwers en Mascha de Rooij. Deze uitzending van het programma Hallo Nederland werd uitgezonden op donderdag 11 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!