Uitzending
Hallo Nederland - 4-10-2018

4-10-2018

Hallo Nederland

237 x bekeken | 0 reacties
6
Het kan u niet ontgaan zijn, het is dierendag! Sommige mensen zijn een echte dierenvriend, anderen hebben er iets minder mee. Fotograaf Heidi uit Foxel bijvoorbeeld, ze was als kind doodsbang voor dieren, maar inmiddels werkt ze er mee en heeft ze zelfs onlangs een internationale prijs gewonnen.

Verder: het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) pleit voor automatische pensioenopbouw voor alle leeftijden en dus ook voor ZZP'ers. Het Nibud vreest dat er anders in de toekomst steeds meer gepensioneerden in de problemen komen.

En het Weekend van de Wetenschap staat voor de deur. Daarom wordt er onderzocht hoe bekend wij zijn met onze slimme leefomgeving en of wij op de hoogte zijn van de persoonlijke gegevens die we iedere dag delen op straat. Dit wordt onderzocht met een videospel en op straat in de Utrechtse binnenstad.

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel en Jeroen Latijnhouwers. Deze uitzending van het programma Hallo Nederland werd uitgezonden op donderdag 4 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie