Uitzending
Goedenavond Dames en Heren - 7. Ik geloof

7. Ik geloof

Goedenavond Dames en Heren

11-5-2015

| 5944 x bekeken | 0 reacties
7
Eef ontdekt dat haar moeder talloze liefdesbrieven van Rudy heeft achtergehouden. Vader Anton keert zich af tegen de ‘rooie’ Niek met wie Ietje in het geheim samenwoont.

Ondertussen krijgt Ietje van Peter een gouden kans aangeboden die kwaad bloed zet bij collega en tv-showmaster Berend Langeveld.

De emoties bij het huwelijk van Eef en Laurens lopen hoog op als Ietje en Niek toch hun opwachting maken. Ietje weet zich als bekende Nederlander niet in de hand te houden.

Joep en Melissa keren onverwachts terug van hun reis naar Afghanistan. Ze zetten het leven van Will opnieuw op zijn kop.

En terwijl Benno in het reine probeert te komen met zijn verleden, probeert tv-baas Peter datzelfde met het zicht op zijn naderende dood.

Hierin werd geacteerd door Anna Raadsveld, Anne Wil Blankers, Anne-Marie Jung, Daniël Samkalden, Huub Stapel, Kees Hulst, Loes Luca, Loes Wouterson, Peter Blok, Peter Bolhuis en Yannick van de Velde. Deze uitzending van het programma Goedenavond Dames en Heren met de titel 7. Ik geloof werd uitgezonden op maandag 11 mei door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!