Uitzending
Goedenavond Dames en Heren - 6. Laat me niet alleen

6. Laat me niet alleen

Goedenavond Dames en Heren

4-5-2015

| 6600 x bekeken | 3 reacties
7
Het huwelijk van Prinses Irene en Carlos brengt Nederland in verwarring en Ietjes gevoelens voor cameraman Niek brengen hr in verwarring.

Ietjes groeiende populariteit bij het publiek is ook Peter van Dijk niet ontgaan en dus wacht haar een mooie promotie. Deze brengt haar dichterbij Niek maar drijft haar verder van haar familie.

Benno en Will hebben na tien jaar weer een nieuwe hit, een platencontract en een grote serie optredens voor de boeg. Niets lijkt een nieuwe en strikt zakelijke verbintenis voor het duo meer in de weg te staan.

Het verleden vreet aan Benno en hij zoekt in het geheim naar de onopgeloste vragen in zijn leven. Als Will geconfronteerd wordt met de antwoorden die Benno gevonden heeft, realiseert hij zich dat hij een keuze moet maken.

Ook Ietje neemt een belangrijke beslissing en doet dan een schokkende ontdekking.

Hierin werd geacteerd door Anna Raadsveld, Anne Wil Blankers, Anne-Marie Jung, Danil Samkalden, Huub Stapel, Kees Hulst, Loes Luca, Loes Wouterson, Peter Blok, Peter Bolhuis en Yannick van de Velde. Deze uitzending van het programma Goedenavond Dames en Heren met de titel 6. Laat me niet alleen werd uitgezonden op maandag 4 mei door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie