Uitzending
Goedenavond Dames en Heren - 2. Dromen achterna

2. Dromen achterna

Goedenavond Dames en Heren

11-4-2015

| 2878 x bekeken | 0 reacties
8
Nu Ietje gevraagd is om omroepster te worden weigert Eef om met haar zus op één kamer te slapen. Volgens Ietje is het allemaal één groot misverstand en zal zij het recht zetten bij oom Peter.

De begrafenis van Wills zus is voor Peter de gelegenheid om Will aan te spreken op de mogelijke hereniging van het zangduo Benno en Will.

Sinds de begrafenis van haar zus heeft Will twee gasten met hippie-idealen op de boerderij. Joep, de uit Amerika teruggekeerde zoon van haar zus en zijn zwangere vriendin. Zij zijn voorlopig niet van plan om weg te gaan. Joep beseft dat hij een mooie erfenis tegemoet ziet om zijn idealen te verwezenlijken.

De ambitieuze Annemarie heeft haar zinnen gezet op een televisiecarrière. Ze ziet zichzelf naast Benno schitteren, maar dat is niet de afspraak die Benno met Peter heeft gemaakt. Zonder dat Annemarie het weet moet Benno Will overtuigen om samen op te treden.

Dit is een herhaling van 6 april 2015.

Hierin werd geacteerd door Anna Raadsveld, Anne Wil Blankers, Anne-Marie Jung, Daniël Samkalden, Huub Stapel, Kees Hulst, Loes Luca, Loes Wouterson, Peter Blok, Peter Bolhuis en Yannick van de Velde. Deze uitzending van het programma Goedenavond Dames en Heren met de titel 2. Dromen achterna werd uitgezonden op zaterdag 11 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie