Uitzending
Goedenavond Dames en Heren - 3. Diep in mijn hart

3. Diep in mijn hart

Goedenavond Dames en Heren

13-4-2015

| 5928 x bekeken | 0 reacties
7
Het televisiedebuut van Ietje als tv-omroepster roept heftige reacties op. Peter en zijn collega’s zijn razend enthousiast en de klanten in kapsalon van Dijk raken er niet over uitgesproken.

Eef daarentegen voelt zich verraden. Ze is boos van huis weggelopen en ingetrokken bij mevrouw Tresfon, de overbuurvrouw. Eef heeft Ietjes vriendje Laurens verleid tot een heftige zoenpartij en dwingt hem zijn ontrouw te bekennen aan Ietje.

Ondertussen steelt Ietje de harten van het publiek en die van cameraman Niels met haar ongedwongen en spontane manieren.

Will probeert de verkoop van de boerderij van haar neefje Joep en zijn zwangere vriendin te saboteren. Tijdens een rondleiding door een makelaar wordt onbedoeld een kast met geheimen geopend.

En Peter ziet eindelijk een mogelijkheid om Benno en Will met een list samen in de studio te krijgen.

Hierin werd geacteerd door Anna Raadsveld, Anne Wil Blankers, Anne-Marie Jung, Daniël Samkalden, Huub Stapel, Kees Hulst, Loes Luca, Loes Wouterson, Peter Blok, Peter Bolhuis en Yannick van de Velde. Deze uitzending van het programma Goedenavond Dames en Heren met de titel 3. Diep in mijn hart werd uitgezonden op maandag 13 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie