Uitzending
Goedenavond Dames en Heren - 5. Andere tijden

5. Andere tijden

Goedenavond Dames en Heren

27-4-2015

| 5388 x bekeken | 0 reacties
7
Het hele land praat over de tv-uitzending. De telefoons in de televisiestudio staan roodgloeiend en Will en Benno krijgen stapels post.

Will krijgt vooral brieven met steunbetuigingen en begrip terwijl Benno vooral negatieve reacties ontvangt. Will wil het verleden vergeten en een nieuw leven beginnen. Benno verdiept zich juist voor het eerst in zijn leven in zijn verleden.

Peter wordt op het matje geroepen bij zijn hoogste baas en vreest hij het ergste. Zijn baas is echter ontzettend blij en noemt ‘emoties’ de toekomst van televisie.

In de kapperszaak van Anton van Dijk is de uitzending het gesprek van de dag. Ietje moet gaan kiezen tussen haar familie en haar carrière.

Joep en Melissa staan op het punt de boerderij van Will te verruilen voor een onbekende bestemming.

Hierin werd geacteerd door Anna Raadsveld, Anne Wil Blankers, Anne-Marie Jung, Daniël Samkalden, Huub Stapel, Kees Hulst, Loes Luca, Loes Wouterson, Peter Blok, Peter Bolhuis en Yannick van de Velde. Deze uitzending van het programma Goedenavond Dames en Heren met de titel 5. Andere tijden werd uitgezonden op maandag 27 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie