Uitzending
Goedemorgen Nederland - 13-10-2008

13-10-2008

Goedemorgen Nederland

1359 x bekeken | 0 reacties
7
Groningse hiv-zaak begint
Het langverwachte Groningse hiv-proces begint. Vandaag staan de drie verdachten in de zaak voor de rechter. Een aantal homoseksuelen zou bij feestjes door hen zijn gedrogeerd, verkracht en moedwillig zijn ge´njecteerd met hiv-besmet bloed. Die feestjes zijn al snel omgedoopt tot de geruchtmakende 'hiv-feestjes'. Inmiddels hebben zich maar liefst 14 slachtoffers gemeld. Iemand bewust injecteren met hiv-besmet bloed, is het poging tot doodslag of zware mishandeling? In de uitzending praten we me Oscar Hammerstein, de advocaat heeft ervaring met een dergelijke zaak. Hoe denkt hij dat het proces zal verlopen?

We gaan gewoon wereldkampioen worden
We hebben zaterdag gewonnen van IJsland en als het aan Marcel R÷zer ligt, maken we woensdag ook de Noren in. Hij denkt dat we wereldkampioen kunnen worden. Voor het WK 1974 - waar we in de finale verloren van West-Duitsland - zaten we in de kwalificatie ook in de poule bij IJsland en Noorwegen, we kijken terug. In de wekelijkse sportrubriek deze maandag ook aandacht voor boksen.

In deze uitzending van Goedemorgen Nederland was Oscar Hammerstein te gast. Bram Rekers deed in deze uitzending verslag voor Goedemorgen Nederland. Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland werd uitgezonden op maandag 13 oktober door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie