Uitzending
Goedemorgen Nederland - 26-5-2010

26-5-2010

Goedemorgen Nederland

1060 x bekeken | 0 reacties
5
VVD blijft maar groeien
De VVD blijft maar groeien in de peilingen. Dat komt mede doordat Rutte met zijn eigen issues in het nieuws weet te komen. De PvdA van Job Cohen laat daarentegen zijn linkse thema’s liggen. Dat blijkt uit de wekelijkse mediamonitor van Goedemorgen Nederland in samenwerking met Bureau Intomart GfK en de Vrije Universiteit. Bij ons in de studio is Tom van Dijk van Intomarkt GfK.

Laatste LPF bestuurder nu ook weg
Na de moord op partijoprichter Pim Fortuyn stortte zijn partij de LPF gestaag als een kaartenhuis in elkaar. Op een paar regionale bestuurders na. Maar daar komt morgen ook een einde aan. Dan zwaait de eerste en enige regionale wethouder die de LPF ooit had af. Bram Rekers ging langs. Tips voor Bram kunt u mailen aan goedemorgennederland@kro.nl

Wint Bouterse de verkiezingen in Suriname?
Wie wint de Surinaamse verkiezingen? De Mega Partij met Desi Bouterse heeft vooralsnog de beste papieren.
Aan tafel programmamaker Prem Radhakishun.

Ab Klink maakt gehakt van de zorgplannen van de VVD
Met de zorgplannen van de VVD wordt Nederland er niet gezonder op. Dat zegt demissionair minister van Volksgezondheid Ab Klink. De bezuinigingen van de partij van Rutte zijn volgens de christendemocraat “een aanslag op de zelfredzaamheid.” .

Gratis reisadvies van Buitenlandse Zaken
Het vakantiegeld is gestort. Voor veel mensen HET moment om op internet op zoek te gaan naar de perfecte vakantiebestemming. Het ministerie van Buitenlandse Zaken springt daar handig op in met een website en een IPhone Applicatie om reizigers te voorzien van ‘n gratis reisadvies. Contact met Tessa Martens, manager consulaire afdeling van Buitenlandse Zaken.

Rupsen zorgen voor steeds meer overlast
De zomer komt er weer aan. Heerlijk voor zonaanbidders, maar er kleven ook nadelen aan. Bossen worden kaalgevreten door rupsen om van allergieën nog maar te zwijgen. Naast mij onze huisbioloog Arnold van Vliet.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op woensdag 26 mei door de KRO. Te gast was Prem Radhakishun.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!