Uitzending
Goedemorgen Nederland - 10-11-2008

10-11-2008

Goedemorgen Nederland

1615 x bekeken | 0 reacties
6
Joran van der Sloot ontvlucht Thailand
Joran van der Sloot is weer in de val gelopen van Peter R. de Vries. Hij is ontmaskerd als vrouwenhandelaar in Thailand. Inmiddels heeft Joran Thailand verlaten, hij is op de vlucht voor de Thaise Justitie. Met Telegraaf-journalist Bert Huisjes bespreken we de uitzending van Peter R. de Vries en het laatste nieuws over de zaak.

Marcel Rözer genomineerd
Het is maandag en dat betekent; sport met Marcel Rözer. Judoka Mark Huizinga neemt afscheid, en, Marcel Rözer is genomineerd voor de Hard Gras Sportprijs, voor het beste sportverhaal 2008. Ook heeft hij een boek geschreven over het WK '78 in Argentinië, dat wordt aangeboden aan niemand minder dan prinses Maxima.

Vrouwenhandel ook in Nederland
Joran van der Sloot is door Peter R. de Vries ontmaskerd als vrouwenhandelaar in Thailand. Deze praktijken vinden niet alleen in Thailand en andere verre oorden plaats, het gebeurt ook in Nederland. In de studio is Gerda van Dijk, één van de weinige advocaten in dit land die opkomt voor slachtoffers van mensenhandel en van prostitutie. Van Dijk: 'Per jaar zijn vierhonderd vrouwen slachtoffer van vrouwenhandel'.

Expedition Unlimited
In ‘Expedition Unlimited’ reizen tien kandidaten af naar Kaapstad: vijf modellen en vijf jonge mensen met een lichamelijke beperking. Er worden gemengde duo’s gevormd en vanaf dat moment moeten de kandidaten samenwerken bij het uitvoeren van opdrachten en bij het afleggen van helse etappes. Presentator Marc de Hond vertelt in de studio over zijn nieuwe programma en laat de eerste beelden zien

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op maandag 10 november door de KRO. Te gast was Marcel Rözer.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie