Uitzending
Goedemorgen Nederland - 20-10-2008

20-10-2008

Goedemorgen Nederland

1374 x bekeken | 0 reacties
6
Lichaam Marlies van der Kouwe gevonden
Vier weken na haar verdwijning is dit weekend op Bonaire het stoffelijk overschot gevonden van Marlies van der Kouwe. Gebitsgegevens hebben uitgewezen dat het inderdaad om de Nederlandse apothekersassistente gaat. Bert Huijsjes, verslaggever van de Telegraaf, is op het eiland waar de vlaggen halfstok hangen. Wil Vreeburg is haar dochter twaalf jaar geleden verloren, Caroline is vermoord in Frankrijk. In de studio praat ze over de periode dat haar dochter vermist was en het moment dat haar lichaam werd gevonden, een verschrikkelijke tijd. Ze is lid van de lotgenotengroep Vereniging Ouders van een Overleden Kind.

Het Nieuwsoverzicht deel 2


Het levenslied van Danny de Munk
Danny de Munk blaast de ouderwetse Jordanese 'snik' nieuw leven in. Voor het eerst in tien jaar komt Danny de Munk met een Nederlandstalig album: 'Hart en Ziel'. De liedjes zijn een eerbetoon aan zijn roots. In de uitzending vertelt de zanger over zijn passie voor het levenslied en hoe het voelt om in de voetsporen van zijn helden André Hazes, Jonny Jordaan en Willy Alberti te treden.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op maandag 20 oktober door de KRO. Te gast was Danny de Munk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie