Uitzending
Familieberichten - 13-7-2009

13-7-2009

Familieberichten

2399 x bekeken | 0 reacties
4
“Na een moeilijke tijd, vieren wij met deze bruiloft een nieuw begin”. Sarhea Fliers (20) groeide op in een sekte en kreeg in haar tienerjaren te kampen met anorexia. Ze verhuisde daardoor van de ene naar de andere kliniek. In diezelfde periode werd zij ook nog verliefd op een jongen, van wie ze even later zwanger raakte. Na een ellendige tijd heeft Sarhea eindelijk haar geluk gevonden bij tandarts Maikel.

De Brabantse Judith Strik (27) kreeg last van haar schouder en dat hinderde haar erg bij het voetballen. Vijf jaar eerder was ze van een kwaadaardige tumor hersteld. En die 'rotzak', zoals ze de tumor noemde, had haar nu weer te pakken. Judith ging opnieuw een lange, moeilijke weg. Samen met vrienden, familie en bovenal haar vriend Bram probeerde ze zo lang als het kon te genieten Ze bracht een bezoek aan haar dorpsgenoot Ruud van Nistelrooy bij Real Madrid en kreeg onder het toeziend oog van ruim 80.000 enthousiaste toeschouwers zijn wedstrijdshirt na een emotionele knuffel langs het veld. Judith schreef een boek over de laatste fase van haar leven: Buitenspel Gezet.

Presentatrice Caroline Tensen gaat ook op bezoek in het Limburgse Munstergeleen bij Dolf Dormans. Hij kreeg plotseling een ernstige aandoening aan zijn darmen. Hij werd in allerijl geopereerd en doktoren voorspelden dat hij in coma zou raken en nog slechts enkele uren te leven had. Dolf raakte inderdaad in een coma. Maar binnen 24 uur ontwaakte Dormans en genas hij. Door deze wonderbaarlijke gebeurtenis is Pater Karel Houben, tot wie Dormans dagelijks bad, heilig verklaard door de Paus van Rome.

Deze uitzending van het programma Familieberichten is uitgezonden op maandag 13 juli door de NCRV. De presentatie was in handen van Caroline Tensen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie