Uitzending
Familieberichten - 17-8-2009

17-8-2009

Familieberichten

1640 x bekeken | 0 reacties
4
Joy van der Stel wordt 33 jaar geleden zwaar spastisch geboren. Het is nog maar de vraag of ze zal blijven leven. Dat zij zelf 27 jaar later moeder wordt van haar dochter Star, is dan ook een groot wonder. Joy is een krachtige vrouw die haar handicap niet als een beperking, maar als een uitdaging ziet. Caroline viert samen met het gezin de zesde verjaardag Star en de ‘geboorte’ van haar boek.

Op een middag gaat Anneke na haar werk even liggen, omdat zij de hele dag al niet zo goed voelt. Eenmaal op bed krijgt ze zo’n pijn dat ze met haar laatste kracht op de intercom drukt en zo haar vriend Harry waarschuwt. Als hij boven komt, is Anneke al bewusteloos. Harry handelt razendsnel, reanimeert Anneke en redt zo haar leven. Daarvoor wil zij hem heel graag bedanken.

Jeroen en Michelle zijn een dynamisch en actief stel in de volle bloei van hun leven. Ze krijgen een zoontje en trouwen als hij 1 jaar oud is. Ruim anderhalf jaar geleden krijgt Michele onverklaarbare pijnklachten in haar bekken en niet lang daarna wordt baarmoederhalskanker geconstateerd. Ze overlijdt na een heftig ziekbed op 27-jarige leeftijd. Caroline bezoekt Jeroen en zoontje Milan om te praten over Michele.

Deze uitzending van het programma Familieberichten is uitgezonden op maandag 17 augustus door de NCRV. De presentatie was in handen van Caroline Tensen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie