Uitzending
Familieberichten - 10-8-2009

10-8-2009

Familieberichten

1653 x bekeken | 0 reacties
7
Toen Ronald Doef een paar maanden terug 's nachts rook uit het huis van zijn overburen zag komen, rende hij in paniek naar buiten. Door de herrie die hij ter plekke maakte, konden de bewoners ternauwernood aan de vlammenzee ontsnappen. De brand maakte het huis onbewoonbaar, maar nu, vier maanden later kan het gezin Mahamoud eindelijk terugkeren in hun vertrouwde straat.

Vier jaar geleden besloten Monique en Willem van der Steen pleegouders te worden. Ze hadden al twee ‘eigen’ pubers, maar kinderen helpen die het minder hebben dan hun eigen kroost, was altijd al een grote wens. Inmiddels zijn zij de pleegouders van Esti (4) en Carlos (1). Esti kwam bij de familie als getraumatiseerde peuter en was nog nooit echt buiten geweest. Carlos kwam als doodzieke baby bij hen, slechts 19 dagen oud. Dankzij hun liefdevolle zorg is Carlos nu een gezonde, blozende baby en is Esti een eigenwijze kleuter.

Begin dit jaar overleed de Eindhovense restauranteur Leo van Eeghem op 66-jarige leeftijd aan een hartkwaal. Hoewel Van Eeghem in 2004 het stokje overdroeg aan zijn dochter Ingrid, gold hij nog steeds als hèt gezicht van restaurant De Karpendonkse Hoeve. Met echtgenote Leidy nam hij de gelegenheid in 1974 over en binnen vijf jaar kreeg hij de begeerde Michelin-ster. Eerder was hij -op zijn 27ste- directeur van hotel `t Silveren Seepaerd, dat in 1971 afbrandde.

Deze uitzending van het programma Familieberichten is uitgezonden op maandag 10 augustus door de NCRV. De presentatie was in handen van Caroline Tensen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie