Uitzending
Familieberichten - 22-6-2009

22-6-2009

Familieberichten

2624 x bekeken | 0 reacties
4
Caroline Tensen bezoekt gezin met tweeling EN drieling!
Twee jaar geleden bevalt Herma Stoel van een gezonde tweeling met behulp van een hormoonpil. Wanneer zij en haar man graag nog een kindje wilden, proberen ze het met een half pilletje om de kans op een meerling te verkleinen. Dan blijkt ze ineens zwanger te zijn van een drieling! Papa, mama, de vijf kinderen en ook opa en oma wonen allemaal samen in een huis…

Caroline bezoekt ook familie de Boer. Een paar maanden geleden overlijdt hun zoon en broer Caspar, vlak voor zijn 17de verjaardag. Caspar wordt geboren met een hersentumor en zijn hele verdere leven staat in het teken van ziekenhuisbezoeken en behandelingen.

In Tilburg gaat Caroline langs bij Wilma Hamers. Zij weegt een jaar geleden nog 200 kilo en is nu 80 kilo afgevallen. Haar man Wil is apetrots op zijn vrouw.

En dochter Rietje verrast haar vader Leen met een bijzonder bericht. ‘Ome’ Leen Seegers is 82 en werkt al 70 jaar als ambachtelijke verensmid. Het wordt een ontroerende ontmoeting.

Deze uitzending van het programma Familieberichten is uitgezonden op maandag 22 juni door de NCRV. De presentatie was in handen van Caroline Tensen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie