Uitzending
EenVandaag - 6-7-2022

6-7-2022

EenVandaag

209 x bekeken | 0 reacties
6
Is een recessie nog te voorkomen? En 5 andere vragen aan financieel expert Martin Visser
De euro staat op het laagste niveau in 20 jaar, lage- en middeninkomens komen in de knel en de inflatie is al maanden torenhoog. In hoeverre een recessie aanstaande is, vragen we aan Martin Visser van de FinanciŽle Telegraaf.

Politie die gericht schiet: op deze momenten is dat toegestaan
De politie heeft gisteravond gericht geschoten bij boerenprotesten op de oprit van de A32 bij Heerenveen. Dit soort incidenten gebeuren tientallen keren per jaar. Aan wanneer het is toegestaan zijn een heleboel regels verbonden.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggrť. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 6 juli door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten