Uitzending
EenVandaag - 13-7-2022

13-7-2022

EenVandaag

255 x bekeken | 0 reacties
4
Nederland voor de zoveelste keer in de clinch met de Fransen over visserij
De Nederlandse vissers hebben er deze week weer een uitdaging bij. Naast de hoge brandstofprijzen worden ze vanaf nu geweerd uit de Franse wateren. Na een stemming in het Europees Parlement is de flyshoot- of zegenvisserij namelijk niet langer toegestaan.

De Nederlandse vissers zijn nu boos op hun Franse conculega's. "De ene keer is het dit, de andere keer is het dat", treurt Johan Nooitgedagt van de Nederlandse Vissersbond. "Aan het eind van het liedje kunnen we nergens meer vissen."

Viroloog Marion Koopmans: 'We zijn nog niet zo ver dat we dit virus kunnen voorspellen'
Corona circuleert volop. Ook op grote sportevenementen als het EK is het weer raak. We zijn nog niet van corona af, zeker niet met de nieuwe 'centaurus'-variant. "Het baart me zorgen dat we niet in een patroon zitten", zegt viroloog Marion Koopmans.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 13 juli door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten