Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
EenVandaag - 30-8-2005

30-8-2005

EenVandaag

1052 x bekeken | 0 reacties
6
De nasleep van Katrina
De orkaan Katrina heef zeker 56 levens geŽist in de staat Mississippi aan de Amerikaanse Golfkust. De verwoestingen in Mississippi en de buurstaten Louisiana en Alabama zijn enorm. TweeVandaag behandelt de nasleep van de orkaan.

Tweedehands is hip
Stel je hebt een oud bankstel, dan kun je dat weggooien of misschien weggeven. Maar je kunt het ook te koop zetten op internet, dacht de bedenker van de site Marktplaats in 1999. dat bleek een goed idee: morgen wordt op deze site het 50 miljoenste product verkocht.

Ex-TBS-ers over hun TBS-tijd
TBS-ers verbergen veelal hun ware aard om eerder de tbs-kliniek te kunnen verlaten. De behandelaars zijn vaak onvoldoende deskundig om door dit schijngedrag heen te prikken. Deze kritiek komt van de ex-tbs'ers Humphrey Ludwig en Wim Olijve.

Boten voor vissers in Sri Lanka
Acht maanden na de tsunami is Sri lanka in wederopbouw en Nederland helpt daaraan mee. Met geld van giro 555 worden nieuwe boten gemaakt voor kleine vissers. Een mooi doel, maar ingewikkelder uit te voeren dan je denkt. Wie had er nou voor de tsunami wel een boot en wie niet?

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op dinsdag 30 augustus door de AVRO en de TROS. Te gast was Wim Olijve. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie