Uitzending
EenVandaag - 29-10-2013

29-10-2013

EenVandaag

629 x bekeken | 0 reacties
4
Louis Bontes uit de PVV-fractie gezet
Kamerlid Louis Bontes is uit de PVV-fractie gezet. Hij uitte -via de media- felle kritiek over dubieuze uitgaven van Wilders' partij. De PVV zou geld uit het potje van fractie-ondersteuning hebben gehaald en daarmee onder meer de demonstratie op het Malieveld in Den Haag hebben betaald. Bontes pleitte daarnaast voor meer democratie binnen de partij. De partij van Wilders vergaderde vanochtend voor het eerst sinds het herfstreces en daar viel al snel een beslissing over het lot van het Kamerlid.

Huiseigenaren Houten eisen compensatie voor windmolens
Huiseigenaren in Houten dienen een miljoenenclaim in bij de gemeente na de plaatsing van een windmolenpark vlakbij hun huizen. De molens zouden zorgen voor een waardedaling van 50.000 euro per huis.

Stand van het Land: huurders in nood
Steeds meer huurders kunnen de eindjes niet meer aan elkaar knopen. Onlangs luidde de gemeente Den Bosch al de noodklok, en uit landelijk onderzoek in opdracht van de woonbond blijkt dat er nu 700 000 huurders hun vaste lasten niet kunnen betalen. Binnen vier jaar kunnen dat er 900 000 zijn.

Schade storm zeker 95 miljoen euro
De storm die maandag over Nederland raasde, heeft een schade van zeker 95 miljoen euro veroorzaakt. Dat maakte het Verbond van Verzekeraars bekend op basis van eerste schattingen. In EenVandaag: wie gaat de schade betalen?

Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op dinsdag 29 oktober door de AVRO en de TROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie