Uitzending
EenVandaag - 1-11-2013

1-11-2013

EenVandaag

664 x bekeken | 0 reacties
5
Ex-neuroloog Jansen Steur voor het medisch tuchtcollege
Het wordt nu al de grootste medische zaak in de Nederlandse geschiedenis genoemd: ex-neuroloog Jansen Steur staat vandaag voor het medisch tuchtcollege in Zwolle. Maandag begint de strafzaak. Jansen Steur wordt verdacht van onder meer het opzettelijk in een hulpeloze toestand brengen en laten van een patiŽnt die later overleed en acht patiŽnten die daardoor zwaar lichamelijk en/of psychisch letsel hebben opgelopen.

Energieakkoord: doorbraak of doekje voor het bloeden?
Zwabberend, dat is de beste omschrijving voor het energiebeleid van Nederland in de afgelopen jaren. Om daar voor eens en voor altijd een eind aan te maken is begin september dit jaar het Energieakkoord gesloten. Volgens verschillende vooraanstaande wetenschappers stelt het akkoord echter niet veel voor. Hoogleraar transitieprocessen Jan Rotmans: ĎZolang de macht van de zware, op fossiele grondstoffen gebaseerde industrie, niet wordt gebroken, verandert er niets!'

In deze uitzending van EenVandaag was Jan Rotmans te gast. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op vrijdag 1 november door de AVRO en de TROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!