Uitzending
EenVandaag - 28-11-2022

28-11-2022

EenVandaag

364 x bekeken | 0 reacties
7
Hoe stoppen we de opmars van schurft? 'We hebben een landelijke aanpak nodig'
Het aantal patiŽnten met schurft in Nederland is sinds 2011 bijna vertienvoudigd. Vooral onder studenten is het een bekend probleem. "Zonder gezamenlijke aanpak blijft schurft pingpongen", zegt arts-microbioloog Matthew McCall.

Hoe het plan van D66 om schulden op korte termijn aan te pakken al werkt in Utrecht: 'Mensen bloeien op'
Regeringspartij D66 doet een voorstel dat inhoudt dat mensen met problematische schulden binnen 3 in plaats van 7 jaar van hun schulden af zouden moeten zijn. Trajectbegeleider Rolf Versteeg ziet in Utrecht van dichtbij hoe belangrijk dat is.

Het Centraal Planbureau waarschuwt dat meer dan 1 miljoen mensen dit jaar in grote financiŽle nood komen. Nu zit 1 op de 10 huishoudens al in de problematische schulden.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggrť. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 28 november door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten