Uitzending
EenVandaag - 26-11-2022

26-11-2022

EenVandaag

277 x bekeken | 0 reacties
5
Genoeg rustmomenten en niet te veel afspraken: zo worden de feestdagen ook leuk voor je (hoogsensitieve) kind
Huilbuien, woede-aanvallen en oververmoeidheid: voor hoogsensitieve kinderen zijn de feestdagen niet altijd een pretje. Sociaalwetenschappelijk onderzoeker Esther Bergsma legt uit waarom en geeft tips. "Dan is het prima te doen."

Inge van der Maarel (38) herkent het als geen ander: tijdens de feestdagen zijn haar kinderen gespannen en onrustig. "Er zijn zoveel prikkels, mijn kinderen kunnen dan enorm expressief reageren. Hun emmertje is al vol voordat de dag begint en iemand hoeft ze maar aan te kijken en de boel ontploft."

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 26 november door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten