Uitzending
EenVandaag - 1-12-2022

1-12-2022

EenVandaag

299 x bekeken | 0 reacties
7
Eerste woonwijk ooit aangesloten op waterstof: Lochem heeft de wereldprimeur
In Lochem wordt niet gewacht tot huizen gedwongen van het gas worden afgesloten. Daar zijn de eerste woningen aangesloten op de brandstof van de toekomst: waterstof, waarmee ze hun huis verwarmen. "Het is een wereldprimeur", vertelt Hajo Kruijff.

Europa zit vast tussen China en de Verenigde Staten: 'Lastig om met alle Europese landen een verenigd front te vormen'
Een bijzonder moment: EU-voorzitter Charles Michel bezocht vandaag in China. Een belangrijke gebeurtenis, zegt strategisch expert Paul van Hooft. "We willen onze afhankelijkheid van China verminderen, maar het blijft een belangrijke handelspartner."

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 1 december door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten