Uitzending
EenVandaag - 27-5-2021

27-5-2021

EenVandaag

304 x bekeken | 0 reacties
5
Agressie tegen doktersassistenten door onduidelijkheid over coronavaccins
Voor veel mensen is het vaccinatiebeleid onduidelijk. De telefoon bij veel huisartsen staat daarom roodgloeiend. Doktersassistenten Alma en Alwine krijgen te maken met onbegrip, scheldpartijen en soms zelfs een dreigende toon: "Dat doet wat met je."

Verbod op designerdrug3-MMC
Het was jarenlang vrij verkrijgbaar in webshops en smarthops: de designerdrug 3-MMC. Vandaag werd de drug op de lijst met verboden middelen gezet. "Het is een kleine stap in de goede richting", zegt Anton, die ooit zelf gebruikte en nu voorlichting geeft.

Een verbod van 3-MMC vindt Anton* prima, maar hij ziet wel dat daarmee het probleem nog niet is opgelost. Want met een andere naam en gewijzigde samenstelling kunnen producenten zo wr de markt op, om nog maar te zwijgen van het criminele circuit. Verpleegkundig specialist Ellen Veldkamp ziet vooral meer in voorlichting. "Legaal of illegaal, dat maakt voor een verslaafde niet uit."

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggr. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 27 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie