Uitzending
EenVandaag - 20-9-2022

20-9-2022

EenVandaag

154 x bekeken | 0 reacties
6
'Looneis FNV van 12 procent niet realistisch', zegt premier Mark Rutte
De looneis van 12 procent waar vakbond FNV vandaag mee kwam, is niet realistisch. Dat zegt premier Mark Rutte in een interview met EenVandaag. "Dat zou de economie grote schade berokkenen."

"Dat in sectoren waar het goed gaat de lonen omhoog gaan, ligt voor de hand. De Nederlandse economie draait gek genoeg goed. Maar die 12 procent is echt niet realistisch", zegt de premier.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op dinsdag 20 september door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten