Uitzending
EenVandaag - 16-9-2022

16-9-2022

EenVandaag

204 x bekeken | 0 reacties
6
Meeste vertrouwen in 'nieuwe' ministers Dijkgraaf, Kuipers en Yesilgöz, oude garde 'onbetrouwbaar'
Minister Robbert Dijkgraaf van Onderwijs krijgt het meeste vertrouwen van de kiezers (42 procent). Ook andere 'nieuwe' gezichten doen het goed. Ministers van de oude garde, zoals Rutte, Kaag en Hoekstra, worden veelal als onbetrouwbaar gezien.

Dat blijkt uit het jaarlijkse Prinsjesdagonderzoek van EenVandaag onder 31.000 mensen. De vertrouwenscijfers liggen over het algemeen een stuk lager dan bij de start van het kabinet in januari.

In deze uitzending van EenVandaag was Robbert Dijkgraaf te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op vrijdag 16 september door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten