Uitzending
EenVandaag - 19-9-2022

19-9-2022

EenVandaag

156 x bekeken | 0 reacties
6
Zo keek de Anglicaanse deken Ruan Crew vanuit Utrecht naar de uitvaart van koningin Elizabeth
Miljoenen mensen over de hele wereld keken vanmiddag naar de uitvaart van koningin Elizabeth. In de Holy Trinity Anglican Church in Utrecht keek deken Ruan Crew mee. "Het is op allerlei niveaus een heel vreemde dag."

"Vanuit haar geloof heeft ze de kracht gehaald om het 70 jaar vol te houden en het zo goed te doen", dat weet Crew zeker. "Haar prioriteiten waren eerst haar dienstbaarheid aan God en ten tweede aan het volk."

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 19 september door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten