Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
EenVandaag - 15-9-2006

15-9-2006

EenVandaag

1257 x bekeken | 0 reacties
6
Woede over uitspraken paus
Wereldwijd groeit de woede binnen de moslimgemeenschap over uitspraken van paus Benedictus XVI over de islam. In een toespraak donderdag in Duitsland citeerde hij een 14e-eeuwse christelijke keizer die kritiek uitte op profeet Mohammed. Priester Antoine Bodar spreekt over de kwestie.

Onthullingen Belgische extremist
Een gesprek met een voormalig rechts-extremist over de denkwijze van militante rechts-extremistische groeperingen in BelgiŽ. Volgens speculaties in de Belgische media moest een aanslag op Filip de Winter het klimaat scheppen voor het ombrengen van AEL-voorman Aboe Jahjah.

Linescape for Rembrandt
Twintig jongeren schilderen op het Museumplein in Amsterdam een 400 meter lang schilderij. Dit is een initiatief van kunstenaar Martijn de Groot, die probleemjongeren door middel van creativiteit meer wil betrekken in de samenleving. We bezochtend de eerste schilderdag.

Doorbraak in prostaatkankeronderzoek
Uit een groot onderzoek onder 42.000 mannen in Rotterdam en omgeving blijkt dat een operatie bij prostaatkanker vaak niet nodig is. In tenminste 30 procent van de gevallen is een chirurgische ingreep niet nodig.

Presentatie: Ferdinand Fransen.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op vrijdag 15 september door de AVRO en de TROS. Te gast was Antoine Bodar. De presentatie was in handen van Ferdinand Fransen. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    Woede over uitspraken paus Wereldwijd groeit de woede binnen de moslimgemeenschap over uitspraken van paus Benedictus XVI over de islam. In een toespraak donderdag in Duitsland citeerde hij een 14e-eeuwse christelijke…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten