Uitzending
EenVandaag - 14-7-2011

14-7-2011

EenVandaag

898 x bekeken | 0 reacties
6
Onderzoek Voicemailgate rammelt aan alle kanten
Minister Donner van Binnenlandse Zaken heeft zijn onderzoek naar het afluisteren van de Vodafone voicemails bij de overheid gepresenteerd. Na het schandaal waarbij EenVandaag moeiteloos voicemails van onder anderen staatssecretarissen en ministers kon afluisteren, kondigde Donner aan dit tot op de bodem uit te zoeken.

Wie zijn de kredietbeoordelaars?
Een junkstatus voor de financiŽle gezondheid van Portugal en Ierland. Weer een verlaging van de kredietwaardigheid van Griekenland en een dreigende verlaging van de status van Amerika. De afgelopen dagen vliegen de dreigende berichten van kredietbeoordelaars ons om de oren. De beoordelingen schudden de toch al onrustige markt nog meer op. Moody's, Standard & Poors, Fitch, het zijn de bekende namen van de anonieme bedrijven. Wie zijn die kredietbeoordelaars die zoveel invloed lijken te hebben?

Estse fietsers in Libanon vrijgelaten
De politie in Libanon heeft een groep van zeven fietsers uit Estland bevrijd die in maart werd ontvoerd. De zeven waren er op fietsvakantie. In de avond van 23 maart reden ze door het industriegebied van Zahle, toen ze werden klemgereden door drie auto's. Eťn van hen was de Amsterdamse meubelmaker Priit Raistik.

Presentatie: Bas van Werven, Pieter Jan Hagens.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op donderdag 14 juli door de AVRO en de TROS. De presentatie was in handen van Bas van Werven en Pieter Jan Hagens.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie