Uitzending
EenVandaag - 13-7-2011

13-7-2011

EenVandaag

702 x bekeken | 0 reacties
4
Phonehacking ook in Nederland?
Het afluisterschandaal in Engeland rond de krant News of the World is al wekenlang voorpaginanieuws. En het breidt zich steeds verder uit. Zo blijkt ook The Sun te hebben afgeluisterd en is het medische dossier opgevraagd van de zoon van Gordon Brown, de voormalig premier van Engeland. Maar hoe zit het met Nederland?

Zomerleed: Hangjongeren Nuland
De zomer is begonnen en de jeugd is vrij van school en kan eindelijk genieten van hun vrije tijd. Maar wat kun je als jongere in het dorpje Nuland als je niet op vakantie gaat? Een geschikte hangplek vinden is voor hen ingewikkelder dan gedacht.

Zwembaden onveilig door afzuiginstallaties
Vorig jaar stierf de twaalfjarige Willem in een zwembad omdat hij vacuŁm gezogen werd in een rooster. Drie mannen konden hem niet loskrijgen. Dit gebeurde in ItaliŽ. Na dit vreselijke ongeval besloot Willems familie om zich in te zetten voor de veiligheid in zwembaden en gingen de risico's in kaart brengen.

Presentatie: Bas van Werven, Pieter Jan Hagens.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op woensdag 13 juli door de AVRO en de TROS. De presentatie was in handen van Bas van Werven en Pieter Jan Hagens.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!