Uitzending
EenVandaag - 13-5-2010

13-5-2010

EenVandaag

879 x bekeken | 0 reacties
5
Oorzaak rampvlucht nog onduidelijk
Het blijft onduidelijk waarom het vliegtuig van Air Afriqiyah gisteren neerstortte in LibiŽ. Volgens nieuwe getuigen was het zicht slecht en ploegde het voor de crash door bomen en enkele gebouwen. Inmiddels is de indentiteit van de enige overlevende, een Nederlands jongetje, vast komen te staan. Er zijn in totaal 70 Nederlanders om het leven gekomen. Verslaggever Bart Hettema is in LibiŽ en doet verslag. Achtergronden en het laatste nieuws over vliegramp in LibiŽ.

Herdenking vuurwerkramp Enschede
Oud-premier Wim Kok en oud-burgemeester Jan Mans van Enschede wonen donderdag de herdenking van de vuurwerkramp in Enschede bij. Kok was ten tijde van de ramp op 13 mei 2000 minister-president. De herdenking zal net als andere jaren een ingetogen karakter hebben.

Ik Vandaag, waar mag niet op bezuinigd worden?
Miljarden moeten er bezuinigd worden, en bij deze verkiezingen is er niets meer heilig: de AOW, wegenbelasting, de thuiszorg, de hypotheekrenteaftrek, de politie. Volgens politici kan er overal wel wat vanaf. Bent u het daarmee eens? Waar moeten ze volgens u echt vanaf blijven?

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op donderdag 13 mei door de AVRO en de TROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!