Uitzending
EenVandaag - 13-1-2020

13-1-2020

EenVandaag

285 x bekeken | 0 reacties
5
Te veel personeelswisselingen in de jeugdzorg
Meer dan 60 verschillende hulpverleners over de vloer: het is geen uitzondering voor kinderen in de jeugdzorg. Deze wirwar aan medewerkers gaat lijnrecht in tegen de behoefte aan stabiliteit en veiligheid die de kinderen juist nodig hebben.

De 18-jarige Annemara kwam 5 jaar geleden in de jeugdzorg terecht toen een van haar ouders vanwege een psychische aandoening opgenomen moest worden. "Ik heb in 3 jaar tijd wel 45 verschillende hulpverleners gehad."

Webwinkelgigant Amazon komt nu echt naar Nederland en dit betekent dat voor jou
Webwinkelgigant Amazon komt nu echt naar Nederland en dit betekent dat voor jou

Zoals dit Duitse distributiecentrum van Amazon vinden we er binnenkort misschien ook een aantal in Nederland

Eind februari is het volgens retaildeskundigen zover: webgigant Amazon betreedt dan de Nederlandse markt. Het zal het retaillandschap in ons land enorm doen veranderen en heeft grote gevolgen voor andere winkels. Maar wat ga jij ervan merken?

Je kunt op dit moment al bestellen op de internationale webwinkel van Amazon en ook via Amazon.nl. Wat maakt het dan uit dat de webwinkel nu écht naar ons land komt? Op korte termijn heeft dat vooral voordelen: de prijzen zullen gaan dalen.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 13 januari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie