Uitzending
EenVandaag - 12-1-2012

12-1-2012

EenVandaag

1006 x bekeken | 0 reacties
6
CDA: een partij in verwarring
Het gaat niet goed met het CDA: niet alleen doet de partij het slecht in de peilingen, de christen-democraten zijn ook intern diep verdeeld. Dat bleek gisteren al uit een uitgelekte visie van het strategisch beraad, waarin afstand wordt genomen van het regeringsbeleid.

Geweld in SyriŽ houdt aan
Bij een aanslag in de Syrische stad Homs kwam gisteren een Franse journalist om het leven. Het mag duidelijk zijn: SyriŽ bevindt zich driekwart jaar na het begin van de opstand nog altijd in een spiraal van geweld. De protesten houden aan en president Assad wil van geen wijken weten.

The Iron Lady in premiŤre
The Iron Lady gaat vandaag in de Nederlandse bioscopen in premiŤre. De film vertelt het verhaal van Margaret Thatcher met Meryl Streep in de hoofdrol. Thatcher is de eerste vrouwelijke Britse premier en strijdt om gehoord te worden in een wereld gedomineerd door mannen.

Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op donderdag 12 januari door de AVRO en de TROS. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten